Fusilli cu piept de pui si maioneza

de elebele in Fusilli, 5 Feb 2010 | 10890 vizualizari

 

Ca un antreu e super!!!

 

INGREDIENTE

  • paste Fusilli
  • un ardei gras rosu
  • o cutie legume mexicane( conserva)
  • un piept de pui la gratar sau firt
  • o ceapa mare rosie
  • 3 oua ptr maioneza(unul crud si 2 fierte tari)
  • zeama de la o lamaie tot pt maioneza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu piept de pui si maioneza:

Se face maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si unul crud.Se amesteca cu mixerul galbenusurile cu cate putin ulei si cu cate o lingurita de zeama de lamaie (uleiul si zeama de lamaie se adauga treptat), ne trebuie o cana mai mare de maioneza.

Pastele se fierb in apa cu ulei (sa nu se prinda) si sare. Dupa ce au fiert(8-12 min) se clatesc in apa clocotita si se lasa la scurs. Pieptul de pui fript la gratar sau fiert se taie cubulete, la fel si ardelul si ceapa rosie.

Se amesteca toate intr-un lighean mare si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Legumele mexicane se clatesc si se adauga si ele.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merge cu un pahar de vin alb demisec!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu piept de pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

09.02.2010, 20:53

cred ca sunt bune dar ca antreu ....nu ca fel principal ca sunt fff consistente dupa o portie esti super plin cred ca...

elebele 1

20.02.2010, 10:06

Pentru noi astia din Neamt nu e suficient

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui si legume